La “fresa de lluç” (ous dins el ventre) assecada, també coneguda com “el
caviar del Mediterrani” és un extraordinari i cotitzat menjar,
imprescindible en els aperitius mediterranis.
Es consumeix tallada en
tires molt fines, de vegades macerades amb unes gotes d'oli d'oliva
verge extra o simplement ratllada per donar més sabor als nostres plats
de pasta, pizzes o rostits de peix. Et recomanem que ratllis les puntes
de la fresa per fer una “sal de lluç” i coronar les teves creacions
aportant-los “sabor”. La "fresa" potser d'altres peixos com el moll o la
llisa.
20 de febrer del 2018
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
EL LLIBRE
Han passat quatre estacions i Tamik vol aprendre un ofici. Les vistes al mar i les històries que li conta el padrí Samis i el seu pare Jaris li fan prendre interès per aprendre l'ofici del mar. Conèixer el mar, viatjar a altres terres, pescar, descobrir. El seu pare li presenta l'amic Asprid que és pescador però que fou un pilot de la nau capitana del general Magó. Tamik aprèn del pescador tot allò que pot. Tamik emprèn una nova aventura...
DEU HAIKAIS
DEU HAIKAIS https://issuu.com/perecarrio/docs/elogi_del_haikai
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada