20 de febrer del 2018

RECEPTA PÚNICA

La “fresa de lluç” (ous dins el ventre) assecada, també coneguda com “el caviar del Mediterrani” és un extraordinari i cotitzat menjar, imprescindible en els aperitius mediterranis. 

Es consumeix tallada en tires molt fines, de vegades macerades amb unes gotes d'oli d'oliva verge extra o simplement ratllada per donar més sabor als nostres plats de pasta, pizzes o rostits de peix. Et recomanem que ratllis les puntes de la fresa per fer una “sal de lluç” i coronar les teves creacions aportant-los “sabor”. La "fresa" potser d'altres peixos com el moll o la llisa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL LLIBRE

Han passat quatre estacions i Tamik vol aprendre un ofici. Les vistes al mar i les històries que li conta el padrí Samis i el seu pare Jaris li fan prendre interès per aprendre l'ofici del mar. Conèixer el mar, viatjar a altres terres, pescar, descobrir. El seu pare li presenta l'amic Asprid que és pescador però que fou un pilot de la nau capitana del general Magó. Tamik aprèn del pescador tot allò que pot. Tamik emprèn una nova aventura...

DEU HAIKAIS

DEU HAIKAIS    https://issuu.com/perecarrio/docs/elogi_del_haikai